Anëtarësohu

Nëse je i/e apasionuar pas artit dhe kulturës, ke talent për këndim, instrumente muzikore, aktrim, vallëzim, humor etj. atëher bëhu edhe ti pjesë e SH.K.A. DUFLLA duke plotësuar formularin për aplikim online.

Po Karikohet…