Dhuro Donacion

Të dashur miq,

Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA” është një shoqatë e posaformuar që vepron dhe kontribuon për kultivimin e kulturës dhe artit burimor shqiptar posaçërisht në ruatjen e vlerave kulturore, këngës dhe valleve burimore, doke, zakone dhe traditave dërvenase.

Për këtë nevojitet ndihma dhe kontributi juaj për ti mbuluar shpenzimet në realizimin e projekteve tona.

Të gjithë mund të ndihmojmë:

1. Duke depozituar ose transferuar para në llogarinë bankare të SH.K.A. “DUFLLA”:

Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA”  Raçe – Shkup

BANKA: NLB BANKA AD SHKUP
XH.LL.: 210071263790130

Nëse depozitimi bëhet nga vendet e tjera:

SWIFT: TUTNMK22
IBAN: MK07210722000061274

Qëllimi i pageses: Donacion

 

2. Duke ofruar mjete të nevojshme për shrytëzim dhe shërbime falas pranë Shoqërisë Kulturore Artistike “DUFLLA”,

Çdo donacion do të shpenzohet drejtpërdrejtë dhe në mënyrën më transparente.

 

 

Me Respekt

SH.K.A. “DUFLLA” Raçe – Shkup

Po Karikohet…