KONKURS 2017

29 Gusht, 2017 Admin 0

Shoqëria Kulturore Artistike “DUFLLA” – Raçe shpall konkurs për pranimin e talentëve të rinj në sferën e kultivimit të traditave dhe kulturës sonë kombëtare. Konkursi Read More

No Image

Islam Kovaçi

20 Shtator, 2016 Admin 1

Islam Kovaçi (1960 – 2004) Islam Garip Kovaçi lindi më 16 gusht 1960 në fshatin Rashçe. Shkollën fillore e kreu në fshatin e lindjes duke Read More

1 2 3 4
Po Karikohet…